top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMonita de Konink

En toen werd je geboren...

Bijgewerkt op: 31 aug. 2020

Tijdens de COVID 19 periode toen de mensen ‘verplicht’ thuis kwamen te zitten en zichzelf levensvragen gingen stellen als; Wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik? Wil ik wel een baan van 9 tot 17 uur? Voel ik me wel fijn in die kantoortuin? En wat vind ik nu écht belangrijk in mijn leven, voelde ik iets opbloeien...Liefdevol ging ik op onderzoek uit en passievol werd je verwekt tijdens mijn eigen PIT-stop:


De tijd van zelfreflectie en zelfbewustzijn

De tijd van innovatie en creativiteit

De tijd van nieuwe plannen maken en doelen stellen

De tijd van”Stilstaan is vooruitgang”


En op een mooie dag in Coronatijd werd je geboren.

Tijdens mijn persoonlijke PIT-stop kreeg ik inzicht in mijn Passie, mijn unieke Ik en mijn Talent. En zo ontstond de combinatie van zelfbewustzijn en talentontwikkeling in de vorm van een eigentijdse training en werd je gedoopt tot; MOment naar talent. (april 2020).
 

"Wij zullen moeten kiezen

de waarheid of de schijn

je kunt jezelf verliezen

door nooit jezelf te zijn"

(Toon Hermans)138 weergaven0 opmerkingen

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page