top of page
20200624_MOment_naar_talent_Monita_de_Ko

Hallo, ik ben Mo

" Jouw reisleidster voor een innerlijke reis naar een leven vol PIT!"


Korte versie

Ik ben een professioneel levensgenieter met een creatieve achtergrond en een positieve levenshouding. Ik heb een passie voor zelfbewustwording, persoonlijke ontwikkeling, yoga en creativiteit. Ik hou van zon, zee, sfeer, reizen, latte macchiato en ben een ster in het scoren van tweedehands pareltjes! ;) 


Als coach help ik mensen bij het ontdekken van hun talent, door uit het dagelijkse leven, ín het MOment te stappen. En dit alles doe ik met veel enthousiasme vanuit een prachtig plekje in het centrum van Alkmaar.​  

Lange versie

Als kind was het al duidelijk...iets creatiefs. Ik was altijd aan het knutselen en kleuren en dus na een fijne middelbare schooltijd op de door naar de Hogeschool voor de Kunsten. Hier studeerde ik af als Interaction designer en Audiovisueel ontwerper. Daarna wilde ik de wereld ontdekken en besloot ik eerst geld te verdienen door te gaan werken. Ik bleef toen wat langer hangen dan gepland omdat ik een leuke functie had als designmanager bij het SFB (gefuseerd in het UWV). Na veel verschillende banen vond ik het wel genoeg:). Mijn laatste functie was bij een woningcorporatie. Een organisatie met een mooie missie, lieve collega's, dichtbij huis en ik had (op papier) een hele leuke functie. Maar in de praktijk teveel techniek en te weinig creatie en toen begon mijn eigen zoektocht...


Het kriebelde al lange tijd om voor mezelf te beginnen met iets waar ik echt voldoening uit haal en mezelf kon zijn. Mijn wens? "Werken waar ik wil, wanneer ik wil, met datgene waar mijn passie ligt".  In 2017 schreef ik mij in voor het Leef je Droom Programma in Amsterdam en zo ontdekte ik steeds meer wie ik was, wat ik wilde en wat ik kon. 


Na heel wat 'wipwappen' in mijn hoofd en hobbels en bobbels in mijn eigen leven weet ik heel goed hoe moeilijk het is om beslissingen te nemen en écht je eigen keuzes te maken.


Als je goed weet wie je zelf bent, kun je makkelijker omgaan met wat het leven je brengt, omdat je keuzes maakt vanuit je kern en doet wat bij je past.

In 2018 ben ik als ondernemer met mijn bedrijf MOment gestart, waarmee ik naast coaching en mindfulness ook Incompany en online trainingen gaf voor fysieke en mentale ontspanning. Al wandelend op mijn levenspad ontdekte ik meer 'PIT' voor mijn bedrijf.


Mijn Passie, mijn Identiteit en mijn Talent, bracht ik sámen met mijn persoonlijke passie voor zelfontwikkeling en creativiteit. Dit bleek een waardevolle combinatie voor het ontstaan van de PITstop.


In de eerste fase van het Corona-tijdperk stond ik zelf even bewust stil voor zelfreflectie en daar werd MOment naar talent geboren. (2020). (Lees ook mijn blog)

Wie ben jij?...

Ik maak graag kennis met jou en ben benieuwd naar jouw verhaal.

Leren en ontwikkelen

Ik hou ervan mezelf te blijven prikkelen en nieuwe dingen te leren. 

Mijn ontwikkeling:

 

- Personal Branding - Creative business school Utrecht

- Post-HBO Talentontwikkeling, Loopbaanbegeleiding en coaching - Elysisch Talent, Arnhem

- Yogadocente en online yoga voor bedrijven

- Trainer, Vitalics Alkmaar

- Vinyasa Yoga opleiding - Aalo 

- Creative Coaching - Sonnevelt opleidingen

- Stiltedag Mindfulness - Bundelt

- 8-weekse Mindfulness Training - SeeTrue

- Universiteit Designmanagement

- Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (HKU) Interaction Design/ Audiovisuele Media

Over Mo: Over mij
20200624_MOment_naar_talent_Monita_de_Konink-0996_edited_edited_edited_edited_edited_edited.jpg

Volg je mij al op Instagram? @momentnaartalent

Over Mo: Afbeelding
Over Mo: Instagram_Widget
Over Mo: Tekst
bottom of page