20200624_MOment_naar_talent_Monita_de_Ko

Hallo, ik ben Mo

" Als navigator begeleid ik je tijdens jouw innerlijke reis naar een leven vol PIT!"


Korte versie

Ik ben een professioneel levensgenieter met een creatieve achtergrond en een positieve levenshouding. Ik heb een passie voor zelfbewustwording, persoonlijke ontwikkeling, yoga en creativiteit. Ik hou van zon, zee, sfeer, reizen, latte macchiato en ben een ster in het scoren van tweedehands pareltjes! ;) 


Als bewustzijns- en talentcoach help ik mensen bij het ontdekken van hun talent, door uit het dagelijkse leven, ín het MOment te stappen. En dit alles doe ik met veel enthousiasme vanuit een prachtig plekje in het centrum van Alkmaar.​  

Lange versie

Als kind was het al duidelijk...iets creatiefs. Ik was altijd aan het knutselen en kleuren en dus na een fijne middelbare schooltijd op de MAVO en de HAVO door naar de Hogeschool voor de Kunsten. (Tja, ik heb alles gehad;) Hier studeerde ik af als Interaction designer en Audiovisueel ontwerper. Daarna wilde ik de wereld ontdekken en besloot ik eerst geld te verdienen door te gaan werken. Ik bleef toen wat langer hangen dan gepland omdat ik een leuke functie had als designmanager bij het SFB (gefuseerd in het UWV). Na veel verschillende banen vond ik het wel genoeg:). Mijn laatste functie was bij een woningcorporatie. Een organisatie met een mooie missie, lieve collega's, dichtbij huis en ik had (op papier) een hele leuke functie. Maar in de praktijk teveel techniek en te weinig creatie en toen begon mijn eigen zoektocht...


Het kriebelde al lange tijd om voor mezelf te beginnen met iets waar ik echt voldoening uit haal en mezelf kon zijn. Mijn wens? "Werken waar ik wil, wanneer ik wil, met datgene waar mijn passie ligt".  In 2017 schreef ik mij in voor het Leef je Droom Programma in Amsterdam en zo ontdekte ik steeds meer wie ik was, wat ik wilde en wat ik kon. 


Na heel wat 'wipwappen' in mijn hoofd en hobbels en bobbels in mijn eigen leven weet ik heel goed hoe moeilijk het is om beslissingen te nemen en écht je eigen keuzes te maken.


Als je goed weet wie je zelf bent, kun je makkelijker omgaan met wat het leven je brengt, omdat je keuzes maakt vanuit je kern en doet wat bij je past.

In 2018 ben ik als ondernemer met mijn bedrijf MOment gestart, waarmee ik naast coaching en mindfulness ook Incompany en online trainingen gaf voor fysieke en mentale ontspanning. Al wandelend op mijn levenspad ontdekte ik meer 'PIT' voor mijn bedrijf.


Mijn Passie, mijn Identiteit en mijn Talent, bracht ik sámen met zelfbewustwording, creative coaching en talentontwikkeling. Dit bleek een waardevolle combinatie.  


In de eerste fase van het Corona-tijdperk stond ik even stil voor zelfreflectie en toen werd Moment naar talent geboren. (2020). (Lees ook mijn blog)

Wie ben jij?...

Ik maak graag kennis met jou en ben benieuwd naar jouw verhaal.

Leren en ontwikkelen

Ik hou ervan mezelf te blijven prikkelen en nieuwe dingen te leren. Hieronder een beknopt overzicht;

 

- Post-HBO Talentontwikkeling, Loopbaanbegeleiding en coaching bij Elysisch Talent, Arnhem

- Yogadocente bij Moon Yoga Club Bergen en online yoga voor bedrijven

- Trainer, Vitalics Alkmaar

- Vinyasa Yoga opleiding - Aalo

- Creative Coaching bij Sonnevelt opleidingen

- Stiltedag Mindfulness bij Bundelt

- 8-weekse Mindfulness Training bij SeeTrue

- Universiteit Designmanagement

- Hogeschool voor de Kunsten: Interaction Design/ Audiovisuele Media

 
20200624_MOment_naar_talent_Monita_de_Konink-0996_edited_edited_edited_edited_edited_edited.jpg

Volg je mij al op Instagram? @momentnaartalent